Weet je wat ik doe tegen stress?

Gelezen in Donald Duck “Dagobert Duck en Origami voor een euro”. Controller Pennings vouwt met oud papier ORIGAMI-figuurtjes want dat werkt stress-verlagend…

Heerlijk simpel. Voorkom stress door tijdig de problemen op te lossen. Hoe Lean kan het zijn. Heeft u echter geen tijd en aandacht om goed te luisteren naar het probleem en de situatie op waarde te analyseren? Ik versta de kunst van het stellen van de juiste vragen en geef inzicht in uw bedrijfsprocessen. Oplossingsrichtingen openbaren zich en het beste alternatief kan worden ingevoerd. Volgende knelpunt of optimalisatie! Plan een afspraak en skip origami.

Ok, Dagobert Duck heeft een enorme stapel kasboeken liggen om zijn probleem op te lossen. Dat gaat digitaal natuurlijk veel eenvoudiger. Wordt uw bedrijfsproces – daar waar mogelijk en nodig – optimaal ondersteund door software? Door inzicht in de werkzaamheden in uw organisatie kunnen handelingen goed op elkaar worden afgestemd. Met software kunnen taken worden overgenomen en informatie gedigitaliseerd. Hulp nodig bij een pakketselectie en/of implementatie?

Staan er 22.000 e-mails in Postvak-IN of in de Verzonden Items in Outlook? Zoekt u vaak naar de laatste informatie uit een project of dossier? Maak gebruik van Mail2Folder. Een gebruiksvriendelijke invoegtoepassing waarmee u verzonden en ontvangen e-mail en documenten kunt beheren binnen Outlook en in de Windows folder, met behoud van de manier waarop u gewend bent te werken. De eenvoud in gebruik resulteert in een hoge gebruikersacceptatie. Eigenlijk onmisbaar.

Bel of mail Ralf Hanekamp | Process-IT.nu.
http://process-it.nu | http://mail2folder.nl

Dit bericht is geplaatst in Artikelen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *