Outlook agenda – Weekoverzicht in Maandopmaak

In Outlook 2003 was er het overzichtelijke weekoverzicht, waarbij start- en eindtijden voor elke afspraak werden vermeld. Ook bij het openen van meerdere kalenders waren de afspraken met tijden duidelijk te zien.

Waar is dit handige overzicht gebleven? Het 2-weken maandoverzicht komt in de buurt…

Weekoverzicht Outlook 2003

Het weekoverzicht in Outlook 2003. Met meerdere agenda’s open was dit een overzichtelijke manier om zowel afspraken als begin- en eindtijden te zien.

Vanaf Outlook 2007 is dit overzicht er niet meer. Start- en eindtijden worden alleen in het Maandoverzicht getoond. Volg de stappen in onderstaande plaatje om het overzicht weer (zo goed als) te verkrijgen.

Weekoverzicht Outlook 2013

Stappen om te komen tot het tonen van begin- en eindtijden bij de afspraken in Outlook 2013.

Eindtijden moeten extra aangezet worden via de instellingen van de betreffende maandkalender. Als kalenders over elkaar heen getoond worden, zijn de afspraken met start- en eindtijden goed zichtbaar.

Zorg in alle gevallen dat je minimaal twee weken hebt geselecteerd, anders gaat het overzicht terug naar het week of dagoverzicht, zonder start- en eindtijden.

Weekoverzicht Outlook 2013 instelling

Instelling voor het minimaal 2 wekenoverzicht met begin- en eindtijden.

Weken kan je selecteren door de weeknummers links van de kleine voorbeeldkalender te selecteren met de muis. Weeknummers kan je aanzetten in de Outlook opties. Ga naar Bestand en kies Opties, klik links op Agenda, scroll naar Weergaveopties en zet een vinkje bij Weeknummers weergeven in de maandweergave…

Tonen van weeknummers

Instellen van de weeknummers in de Outlook agenda.

Dit bericht is geplaatst in Outlook oplossing met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *