Mail2Folder

Dossiers of projecten moeten voor een goede afhandeling volledig en overzichtelijk zijn. Communicatie en informatie-uitwisseling via Outlook is onderdeel van een volledig dossier of project.

Staan dossier- of projectbestanden verspreid in persoonlijke Outlook mappen en in Windows folders op bijvoorbeeld de Desktop PC of een fileserver? Kost het verwerken van ontvangen en verzonden e-mailberichten en bijlagen(n) (dagelijks) veel tijd? Onthoudt u welke verzonden e-mailberichten moeten worden opgevolgd? Zoekt u ook de reistijd en afstand bij uw afspraken en blokkeert u deze tijd in de agenda? Mailt u documenten vanuit de scanner met de standaard bijzondere naamgeving?

Mail2Folder in Outlook automatiseert voor u het dagelijks verwerken van e-mailberichten en bijlagen, maakt het opvolgen van e-mailberichten en bijhouden van reistijd gemakkelijk en bespaart u dagelijks veel tijd.

Wilt u informatie sneller vinden, samenwerken in dossiers of projecten en e-mailberichten met bijlage(n) veiligstellen in de back-up van de fileserver? Bent u vertrouwd met de functionaliteit van Microsoft Windows en Microsoft Office en ziet u geen toegevoegde waarde in de extra handelingen van een complex document management systeem of een aparte database?

Investeer eenmalig in Mail2Folder. Bekijk de mogelijkheden via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *