Bijlagen2Mail: Klus geklaard, tijd bespaard!

Geen facturen meer per post, maar per e-mail!

E-factureren, in bulk periodiek persoonlijke bestanden (zoals een PDF-factuur) e-mailen naar een flinke lijst ontvangers? Je kunt natuurlijk een online facturatie-programma gebruiken waarin je alle adressen en factuurregels overneemt en een online factuur opstelt. Je kunt ook vanuit jouw Outlook de persoonlijke bestanden mailen, met de Outlook add-in ‘Bijlagen2Mail’.

Eén klant moet jaarlijks 350 bedrijven een factuur sturen. Per post is geen optie meer. Dus worden deze facturen per e-mail gestuurd. Ze zijn al enkele jaren erg blij met de mogelijkheden van Bijlagen2Mail, waarmee in enkele minuten aan de volledige lijst klanten een persoonlijke e-mail met begeleidende tekst én persoonlijke PDF-factuur kan worden gestuurd.

De basisgegevens staan in een Excellijst met daarin de bedrijven, de adres- en betalingsgegevens en eventueel aanvullende informatie, zoals een betaallink.

Wanneer er nog geen PDF-facturen zijn aangemaakt kan dat met de Word add-in ‘Merge2Files’. Hiermee kan je vanuit de Word mailmerge (Afdruk samenvoegen) een subfolder vullen met persoonlijke PDF-facturen en kenmerkende bestandsnaam.

Standaard kan je vanuit de Word mailmerge ook een ‘persoonlijke’ e-mail voor elke ontvanger aanmaken. Deze e-mails komen direct in Postvak UIT, zonder bijlage met een standaard onderwerp.

In Outlook kan je nu met Bijlagen2Mail met één druk op de knop de persoonlijke PDF-facturen aan de e-mails koppelen, en daarnaast ook het onderwerp persoonlijk maken, de afzender wijzigen en meerdere ontvangers (Aan, CC, BCC) toevoegen.

Klus geklaard, tijd bespaard! En gewoon met Microsoft Office, en een beetje add-ins.

Zie voor meer informatie: www.process-it.nu/bijlagen2mails.

Werk je met projecten, dossiers of veel verschillende klanten? Dan kan de Outlook add-in Mail2Folder inkomende én verzonden e-mails automatisch in de juiste klantmappen plaatsen in zowel Outlook als Windows. Zo kan je beter samenwerken, staat alle communicatie chronologisch geordend en heb je opgeruimde e-mail postvakken.

Proberen? Intuïtief en simpel. Check https://mail2folder.nl.

Dit bericht is geplaatst in Artikelen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *