Advocatengilde

Het Advocatengilde is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde advocaten op verschillende rechtsgebieden. Het doel van de samenwerking is:

  1. Vakbekwaam: op adequate wijze uitvoering geven aan de Verordening op de Vakbekwaamheid vastgesteld door de Nederlandse Orde van Advocaten, onder andere door procesmatig te werken en werkprocessen vast te leggen in een kantoorhandboek. Voor het Advocatengilde is het kantoorhandboek onderdeel van een continue verbetering, een “levend document” dat daadwerkelijk wordt gebruikt. Kort, bondig en inzichtelijk.
  2. Kennisdelen: vakinhoudelijke kennisdeling en kwaliteitsverbetering, door ‘gestructureerde feedback’ en jaarlijkse onafhankelijke audit
  3. Samenwerken: optimale en continue dienstverlening aan de cliënt, leden staan elkaar bij en verwijzen op de rechtsgebieden waarop ze actief zijn, zodat cliënten altijd goed bediend worden, desgewenst één aanspreekpunt hebben en nooit voor een dichte deur staan.

AdvocatengildeHet Advocatengilde is ontwikkeld door Janzing Brink Schipperus Advocaten | Mediation, De Graaf Nefkens Advocaten en Wekking Advocatenkantoor onder begeleiding van Process-IT.nu.

Zie Advocatengilde: www.advocatengilde.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *