Aanvraagtijdvak ESF Actie E Sociale innovatie, vitale bedrijven start 10 oktober

Een mooie procesverbetering; inzicht in het aanvraagproces. Vlak voor de (mogelijk massale) aanvraag voor de sociale innovatie subsidie wordt de website voor de registratie bij het Agentschap SZW voor onderhoud afgesloten. Hierdoor kunnen bedrijven zich pas later als aanvrager registeren, waardoor de aanvraag mogelijk enkele dagen na de openstelling kan worden ingediend.

Gelukkig heeft het Agentschap SZW dit tijdig ingezien en heeft het aanvraagtijdvak van de subsidie ESF Actie E Sociale innovatie, vitale bedrijven verplaatst naar 10 oktober 2011 om 9:00 uur. Ook is het aanvraagtijdvak ingekort. U heeft twee weken de tijd om een subsidieaanvraag in te dienen: vanaf maandag 10 oktober, 9:00 uur, tot vrijdag 21 oktober, 17:00 uur.

Daarnaast overtreft de belangstelling voor deze subsidie alle verwachtingen. Het beschikbare budget is daarom opgehoogd tot 25,2 miljoen en de verdeelsystematiek aangepast. Als er binnen twee weken meer aanvragen worden ingediend dan er subsidie beschikbaar is, wordt er geloot.

Hiermee worden alle geïnteresseerde partijen in de gelegenheid gesteld om zich vóór aanvang van het aanvraagtijdvak te laten registeren als ESF aanvrager en de registratie goed in te dienen.

Bij het Subsidieportaal Agentschap SZW vraagt u de inloggegevens aan (Maak een account aan) en kunt u vanaf maandag 10 oktober, 9:00 uur, tot vrijdag 21 oktober, 17:00 uur de subsidie aanvragen en beheren.
Op agentschapszw.nl kunt u ook de handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW vinden.

Dit bericht is geplaatst in Artikelen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *